UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
ABIGAIL

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Intercourse & Lust02.06.1997Cyclone Empire/IRS
2.Mi Estrella18.01.2005Sony International
3.Alcohol, Sluts and Satan Til Death
& Abigail Williams & Hell's Bomber
30.10.2015Metalhit.com
4.The Final Damnation26.08.2016Nuclear War Now! Productions

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Je t'aime7/1973
2.Smells Like Teen Spirit6/1994 Rumour29
3.Constant Craving11/1995 149
4.Night Moves29.07.1996Pulse 8
5.The Double Take EP07.04.1997Rumour
6.Let the Joy Rise13.04.1999
7.If It Don't Fit3/2000 Groovilicious
8.You Set Me Free09.07.2001Groovilicious
9.Don't Walk Away
& Velvet Jones
21.10.2002Nitelife
10.Antime V2 EP
(Junk Beach / Elevator / Lady Marian / DA14 / Lightning / The Tribute)
& Sebastian Dali & Andreas Buchner & Owlet & Kalipo & Midimum
15.05.2013Antime
11.Spirits / Happyday / At The Hills / Stay At Home
& Nubody & Einerweniger & Bartellow & Lewy L
09.01.2014Lewd & Loud