UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. května 2019          Celkem: 353 521 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
ABACUS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Abacus1971
2.Everything You Need1972
3.Just A Days Journey Away1972
4.Midway1974

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Relics EP10/1994 Prescription Undergr
2.Collectors Edition08.07.1996Prescription
3.The Earthly Pleasures EP04.11.1996Eighty Three West
4.Then / Now24.02.1997DNH
5.Analog Trax Volume One14.04.1997Guidance
6.Analogue Tracks Volume 224.11.1997Guidance
7.When I Fall In Love01.12.1997Guidance
8.When I Fall In Love14.09.1998Incredible
9.Black Thanx (16B remix & original mix)27.09.1999Airtight
Black Thanx (Black Science Orchestra, Jamie Anderson remixes)27.09.1999Airtight
10.Mace / Black Thanx (16B "Changing Shapes" mix)
& Blu Mar Ten
21.05.2001Guidance
11.These Things / Sweet Embrace
featuring Kobe James
18.03.2002Re:Think
12.Perspectives 01 Sampler (The Answer (Main Pass) / Brethren)
& Superbad
10.04.2009Room With A View
13.Dance Or Die EP
& Chez Damier
16.12.2010Balance Essentials
14.From The Vaults EP Part 4
(My Brazilian Love / Sometimes I Feel Like / Morning Fever / Love Is The Message)
& Last Session & Ron Trent & Ani
19.05.2011Prescription Classic
15.African Hi Fi Vol 1 EP
(Trouble (Deeply Rooted Beatdown) / R U There Yet? / Trouble (Afro Hi Fi Mixdown))
pres African Hi Fi
02.06.2011Re:Think
16.iDrum This Djembe EP
(Bang This Djembe (This Is Not A Bongo) / Bang This Djembe (Drum dub) / Welcome 2 The Party / layed by Dubbyman (Deep Explorer Music), Matt Pond (Bittersuite/Deepsystems), Mehdi, Lwazi Koom, Richard Zepezauer (Rz-1), Kai kzr Alcé)
pres Idrum
10.12.2011NDATL Muzik

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19964509.11.199628Orbit - Stone Freerecenze SP