UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 24. srpna 2019          Celkem: 355 317 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
A-TRAK
(DJ)

Osobní údaje:

Narozen(a): (jako Alain Macklovitch)
A-TRAK (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Infinity + 131.03.2009Thrive
2.Fabriclive.4505.05.2009Fabric
3.We All Fall Down17.09.2015Fool's Gold
4.Parallel Lines01.07.2016Warner Music
5.Lose My Mind04.11.2016Downright
6.In the Loop: A Decade of Remixes02.12.2016Fool's Gold

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Anyway
& Duck Sauce & Armand Van Helden
26.10.2009ARS/Universal
2.Barbra Streisand / You're Nasty
& Duck Sauce & Armand Van Helden
9/2010 ARS/Universal3
3.Out The Speakers
& Milo & Otis & Rich Kidz
2/2015 98
4.We All Fall Down
feat Jamie Lidell
10/2015 541/NEWS
5.Parallel Lines01.07.2016Fool's Gold
6.DJs Gotta Dance More
feat Todd Terry
9/2018 Caroline