UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. května 2019          Celkem: 353 521 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Video Reference
A*TEENS
Stockholm, Sweden
*  1998

Sestava

Marie Serneholt - voc
Amit Paul - voc
Sara Lumholdt - voc
Dhani Lennevald - voc

A*TEENS (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Abba Generation16.11.1999Stockholm/MCA 71
2.Teen Spirit3/2001 Stockholm/MCA 50
3.Pop 'Til You Drop18.06.2002MCA 45
4.New Arrival3/2003 Stockholm

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Mama Mia6/1999 12
2.Super Trouper8/1999 21
3.Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
(v GB 27.3.2000)
10/1999 Motor Music/Universal
4.Happy New Year11/1999
5.Dancing Queen29.05.2000Stockholm/Motor Music/Universal 96
6.Upside Down11/2000 Stockholm10
7.Bouncing Off The Ceiling12/2000 93
8.Halfway Around The World3/2001 Stockholm30
9.Sugar Rush6/2001
10.I Wish It Could Be Christmas Every Day12/2001
11.Heartbreak Lullaby12/2001
12.Can't Help Falling In Love8/2002
13.Floorfiller10/2002
14.A Perfect Match3/2003
15.I Promised Myself4/2004

Marie Serneholt:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.That's The Way My Heart Goes2/2006
2.I Need A House6/2006
3.Disconnect Me3/2009

Video:

1. A*Teens: The DVD Collection - 13.11.2001, MCA

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20034 75Recenze CDrecenze LP