UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 26. května 2019          Celkem: 353 935 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Reference
A
Suffolk, GB
*  1995

Sestava (2002):

Jason Perry - voc
Mark Chapman - g
Dan Carter - bg
Giles Perry - kb
Adam Perry - ds

A (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.How Ace Are Buildings9/1997 Tycoon
2.Monkey Kong
produkce: Al Clay
1/1999 Tycoon/London62
3.Exit Stage Right29.05.2000London/east west
4.Hi-Fi Serious
produkce: Al Clay
04.03.2002London18
5.Teen Dance Ordinance
produkce: Terry Date
27.06.2005London

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.5 In The Morning8/1996
2.House Beautiful28.10.1996London
3.Bad Idea19.05.1997London
4.A16.06.1997Alphabet
5.No 118.08.1997Tycoon47
6.Foghorn12.01.1998Tycoon63
7.Singalong08.06.1998London57
8.Summer Of The Underground12.10.199872
9.Old Folks24.05.199954
10.I Love Lake Tahoe02.08.1999London59
11.A03.07.2000London/east west
12.Nothing18.02.2002London9
13.Starbucks5/2002 London20
14.Something's Goin' On11.11.2002London51
15.Good Time9/2003 London23
16.Rush Song18.04.2005London35
17.Better Off With Him18.07.2005London52

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20027 88Singlyrecenze SP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19984303.12.19986Infokus
2000113.01.200036Forum kritikumrecenze LP
20001828.09.200019Live - Na cestě s ...recenze koncertu
2002818.04.200236interview
2002818.04.200241Forum kritikumrecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19972231.05.199715Maker Breakers
19973713.09.199750Albumsrecenze LP
1998317.01.199838Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200010 96Liverecenze koncertu