UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. května 2019          Celkem: 353 521 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Linky Reference
... AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD
Austin, Texas, USA
*  1994

Sestava (2004):

Kevin Allen - g
Danny Wood - bg
Jason Reece - g,ds
Conrad Keely - g,ds
Doni Schroader - ds

... AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD (photo)
 

Bývalí členové:

Neil Busch (bg, cca 3/02-10/04)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.... And You Will Know Us By The Trail Of Dead20.01.1998Trance Syndicate
2.Madonna19.10.1999Touch And Go
3.Source Tags & Codes25.02.2002Interscope/Polydor73
4.Worlds Apart
produkce: Mike McCarthy
25.01.2005Interscope 81
5.So Divided14.11.2006Interscope
6.The Century Of Self02.03.2009Richter Scale
7.Tao Of The Dead
produkce: Chris Coady/Chris "Frenchie" Smith
08.02.2011Richter Scale
8.Lost Songs30.10.2012Century Media
9.Live At Rockpalast 200927.05.2014Made In
10.IX20.10.2014Superball Music

Conrad Keely:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Original Machines29.01.2016Superball Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Mistakes And Regrets30.10.2000Domino69
2.Another Morning Stoner29.04.2002Interscope54
3.Relative Ways02.09.2002Interscope84
4.The Secret Of Elena's Tomb / Mach Schau / All Saints Day / Crowning Of A Heart / Counting Off The Days / Intelligence31.03.2003Interscope
5.Worlds Apart / Back In The New York City / Porpoise Song10/2004 Interscope
6.The Rest Will Follow / Back In The New York City / Porpoise Song21.03.2005
7.Festival Thyme EP28.10.2008Richter Scale
8.Summer Of All Dead Souls29.11.2010Richter Scale

WWW Linky:

http://www.trailofdead.org
http://www.trailofdead.com
http://www.trailofdead.de
http://www.secretofelenastomb.com
http://www.breakstuff.org

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20027 88Singlyrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20024 24profil
20025 77Novinkyrecenze LP
20053 42profil
20057 42Interviewinterview
20073 67Recenzerecenze LP
20079 45interview
20079 76Liverecenze koncertu
200712 14News
20092 38Playprofil
20094 70Recordrecenze LP
20095 15Fast Forwardinterview
20096 78Replay - Liverecenze koncertu