UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. května 2019          Celkem: 353 521 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Reference
ABORYM
Italy
*  1991

Sestava

Yorga - voc
Frather Sethlans D.T.A. - g
Nisrok S. Sathanas - g
Malfeitor Fabban - bg
Attila Csihar - voc

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Kali Yuga Bizarre29.03.1999Scarlet
2.Fire Walk With Us09.10.2001World War III
3.With No Human Intervention1/2003
4.Generator21.02.2006Season Mist America
5.Psychogrotesque09.11.2010Season Of Mist
6.Dirty11.06.2013Agonia

Attila Csihar:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Beast of Attila Csihar26.08.2003Southern Lord
2.6 Degree F Skyquake
& Stephen O'Malley
05.02.2008Editions Mego

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19991201.04.19995Infokus
19991201.04.199926Forum kritikumrecenze LP
19991813.05.199918interview
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19996 109Recenze - Atd.recenze LP