UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Video Ocenění Reference
A1
GB

Sestava (2002):

Paul Marazzi - voc,perc,bg
Christian Ingebrigtsen - g,voc,bg
Ben Adams - voc,kb
Mark Read - voc,kb,ds

A1 (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Free Association14.09.1999V2
2.Here We Come31.01.2000Columbia20
3.The A List11/2000 Columbia14
4.Make It Good5/2002 Columbia15
5.Rediscovered02.12.2012Ais
6.Caught in the Middle: The Collection18.03.2016Music Club Deluxe

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Be The First To Believe21.06.1999Columbia6
2.Summertime Of Our Lives (Almighty remix) / Be The First To Believe (K-Klass remix)30.08.1999Columbia5
3.Everytime / Ready Or Not11/1999 Columbia3
4.Like A Rose2/2000 Columbia6
5.Take On Me8/2000 Columbia1
6.Same Old Brand New You06.11.2000Columbia1
7.No More19.02.2001Columbia6
8.Caught In The Middle1/2002 Columbia2
9.Make It Good5/2002 Columbia11

Ben Adams:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sorry30.05.200518

Video:

1. In The Picture - 11/2000, SMV Columbia

Ocenění:

2000 TV Hits Awards - Best Music Video ("Take On Me")
2001 Brit Awards - Best British Newcomer

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20029 77Novinkyrecenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20021326.07.200239Forum kritikumrecenze LP