UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
AFTER THE FIRE
GB
*  1972

Sestava (1982):

Peter Banks - g
John Russell - g
Andy Pierce - g,bg
Pete King - ds

Bývalí členové:

Ivor Twidell (ds, 1972-12/79); Nick Brotherhood (ds, 12/79-1980)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Signs Of Change1978
2.Laser Love
produkce: Muff Winwood
21.09.1979CBS57
3.80-F24.10.1980Epic69
4.Batteries Not Included3/1982 CBS82
5.Der Kommissar10.11.1982CBS
6.After The Fire12.06.2001Collectables
7.Kommisar: The CBS Recordings29.03.2005Edsel
8.AT2F28.11.2006Angel Air

John Russell:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Home Cooking
& Richard Coldman
10/1979
2.The Fairly Young Bean1999 Emanem
3.Mopomoso Solos 2002
& Chris Burn & Lol Coxhill & John Edwards & Phil Minton
3/2004 Emanem
4.Will It Float?
& Stale Liavik Solberg & Steve Beresford & John Edwards
31.03.2015Va Fongool
5.With...31.07.2015Emanem
6.Analekta05.08.2016Emanem
7.Translations05.08.2016Emanem

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.One Rule For You5/1979 40
2.Laser Love8/1979 62
3.Life In The City23.11.1979CBS
4.Love Will Always Make You Cry22.08.1980Epic
5.Wild West Show24.10.1980
6.Dancing In The Shadows24.07.1981Epic
7.Der Kommissar8/1982 Epic47 5
8.Dancing In The Shadows5/1983 Epic 85

John Russell:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Never Loved A Woman The Way I Love You6/1976

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19784418.11.197854Caught In The Actrecenze koncertu
19792323.06.197923News
19793622.09.19794News
19794424.11.197928Singlesrecenze SP
19795229.12.19794News
19802823.08.198018Single Filerecenze SP
19803006.09.19804Record News
19803618.10.19804News
19804520.12.198016Albumsrecenze LP
1981607.02.19814News
19813926.09.198132Caught In The Actrecenze koncertu
19821724.04.198222Albumsrecenze LP
19825011.12.19824Fast Forward
19825011.12.198230Caught In The Actrecenze koncertu