UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 11. srpna 2019          Celkem: 354 809 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.08.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
ABIGAIL Robert
Belgie

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Mojito Song16.06.2008BIP
Mojito Song03.11.2008Motivo
2.Merengue
feat DJ Rebel
3/2009 BIP
3.Party Jam (Say Whoop!)
& Jay Ritchey & Nils Van Zandt
4/2009 Soundz Good
4.Good Times
feat Miss Autumn Leaves
4/2010 BIP
5.Meneando
& DJ Rebel & M.O.
7/2010 BIP
6.City Where The Party's On
& M.O. & Moonflower
11/2010 BIP
7.Cuba
& DJ Rebel & The Gibson Brothers
5/2011 BIP
8.Non Stop Dance
& Philip D & The Gibson Brothers
12/2011 BIP
9.Culo
& M.O. & DJ Rebel
9/2012 BIP
10.Mojito5/2014 BIP
11.Go Down10/2018 BIP