UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. května 2019          Celkem: 353 521 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
ABBOTT Lisa

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.No Way Back (mixes)02.06.1997C'Est Magnifique
2.Every Step
& Apogee
11.08.200390 Degrees North Special
3.The One / Far And Away (Breeze & Styles remix)21.06.2004Remix Reloaded
4.Blow Me Away12.07.2004white label
5.Land Of Living / Torn (Scott Brown's Karaoke remix)
& David Pammies & Cesar Benito & Gammer & G Spencer
22.11.2004Remix Reloaded
6.Open Your Eyes To Love
& Fracus & Gavin G
18.07.2005Hecttech
7.Whenever You Need Me
& Force & Jack Speed
24.10.2005
8.Welcome (To The Sunshine)
& Force & Jack Speed
06.02.2006
9.Maybe
& Fracus
15.05.2006DFM
10.Break Of Dawn
& Force & Jack Speed
05.06.2006
11.Blow Me Away10.07.2006All Around The World
12.Getting Better
& Darren Styles
31.07.2006All Around The World
13.Rock Tha Party / Eternity / Tomorrow
& Weaver & Suae & Implex
16.10.2006Executive
14.Falling Thru
& DJ Storm & The Acolyte
18.12.2006Warped Science
15.Nobody Likes The Records / Don't Walk Away
& Dougal & Gammer & DJ Fear
16.04.2007Essential Platinum
16.Written In The Stars
& Force & Jack Speed
28.05.2007
17.Give Me Your Love
& Fracus
04.06.2007Dusk Til Dawn
18.Real World / Best In Me
& Bang The Future & Billy "Daniel" Bunter & CLSM
16.07.2007
19.Every Day / Love Isn't Easy
& Darwin & Donna Grassie & Fracus
24.09.2007RFU
20.In Your Arms
& Fracus & Orbit1
19.11.2007Dusk Til Dawn
21.Send Me An Angel (mixes)
& DJ Nemesis & DJ LK & DJ Scott & Selector C
26.11.2007Naughty Choons
22.Simply Electric / Future Flash / Out Of Sight
& Force & Ritmen
03.03.2008
23.Touched / In Your Arms
& Deejaybee & D Ice & Reality & Fracus & Orbit1
24.03.2008Infinity
24.Everytime
& Adam Harris
07.04.2008Hardcore Paradise
25.Ligaya
& Force 10
05.05.2008Force 10
26.In The Dark
& DJ Wink
02.06.2008Hecttech
27.All I Want (Sy & Unknown remix)
& Impact & Resist
11.08.2008Warped Science
28.Open Your Eyes / Here Come The Drums / Don't Walk Away
& Gammer & Dougal & United In Dance & DJ Fear
22.09.2008Essential Platinum
29.Take Off
& Exhalt & DFT
27.01.2009
30.Electronic Bedlam EP 1
(Stay / Music Of The Primes / Five Me Your Love (Shanty & Invader remix) / High Contrast (Arkitech's Kaotik remix))
& Lee UHF & Joey Riot & Cube Hard & Fracus
10.02.2009Electronic Bedlam
31.Your Future
& 3 Style
10.11.2009Synthetik
32.Dusk Till Dawn
& RSR Boys & DJ Fear
12.01.2010RSR
33.Je T'aime I Love You / Bitte Anschnallen / Blow Me Away / Dehlia
& Skudero & Viva & Rave Allstars
08.09.2011Hardgressive