UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Reference
AMEN CORNER
Cardiff, GB
*  1966+  1969

Sestava

Andy Fairweather-Low - voc,g
Neil Jones - g
Clive Taylor - bg
Blue Weaver - kb
Dennis Bryon - ds
Mike Smith - sax
Alan Jones - sax

AMEN CORNER (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Around Amen Corner3/1968 Deram26
2.Farewell To The Real Magnificent Seven1969 Immediate
3.The World Of Amen Corner1969 Decca
4.The National Welsh Coast Explosion Company10/1969 Immediate19
5.Chartbusters1970
6.The Return Of The Magnificent Seven2/1976 Immediate
7.Welsh Coast Live1978
8.Greatest Hits1978 Immediate
9.Amen Corner & Small Faces
& Small Faces
5/1980 New World
10.If Paradise Was Half As Nice: The Immediate Anthology2000 Castle Music
11.Collection2002 Universal
12.The Best Of Amen Corner25.11.2003Repertoire
13.Hello Suzie31.05.2005Pazzazz
14.High in the Sky23.08.2005Pazzazz
15.Round Amen Corner: Complete Deram Recordings05.06.2012RPM

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Gin House Blues / I Know7/1967 Decca12
2.World Of Broken Hearts / Nema10/1967 Decca24
3.Bend Me, Shape Me / Satisnek The Job's Worth12/1967 Deram3
4.High In The Sky7/1968 Deram6
5.(If Paradise Is) Half As Nice / Hey Hey Girl1/1969 Immediate1
6.Hello Susie6/1969 Immediate4
7.(If Paradise Is) Half As Nice
produkce: Andy Fairweather Low
23.01.1976Immediate34
8.High In The Sky / Gin House Blues09.04.1976Decca

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1976531.01.19763Singlesrecenze SP
19952020.05.19959A.W.O.L.
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975020.12.19752News Desk - Recording News