UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 10.12.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
A5

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Calimero1/2002
2.Desserts Menu Vol 1
(Chord Mother / Via Voices Of The Deep / Inyamibwa / More Of You)
& 2loop & Alex Danilov & Uncle Deep
04.08.2010Appetit
3.Four Cuts EP
(Cut 1 / Cut 2 / Cut 3 / Cut 4)
26.10.2011Rawax
4.Social Memory Complex EP
(Social Memory Complex (cut 1) / Filter Q / More Analog Vibes (part 2) / Feel The Dog)
& Alex Danilov
13.01.2012Housewax
5.Udacha 1 EP19.04.2012Udacha
6.Raw Letters EP07.12.2012Rawax
7.Udacha 5 EP
(Untitled / Raymanzarek Solo / Leitweg / Odyssey Saga)
& Kurvenschreiber & Trueman & Alex Danilov & Brother G & Yuri Shulgin
14.03.2013Udacha
8.Udacha 6 EP
(Some What? / 7am / Tamaris / Grey Sizing / My Cat Can Play Weird Bass Solo)
& Morgun & Shine Grooves & Cuisine Dub & Dada Ques
27.06.2013Udacha
9.Four Cuts EP
(Cut 1 / Cut 2 / Cut 3 / Cut 4)
18.09.2013Rawax
10.Udacha 8 EP
(Entry Procedure / Space Bus / Aijawaska / Whirligig / Tape End)
06.02.2014Udacha
11.Silent Movie Sounds II EP
(June / Dzhaz / Slum Odyssey / So Much Inside)
& Gamayun & Laak & Pjotr
07.04.2014Rough House Rosie
12.Fields & Forests 2 EP
(Fantasy / Raw Abstractionism / Torri Wowo / Acoustic Cut)
10.11.2014Fields & Forests