UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. května 2019          Celkem: 353 521 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
&ME

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.FIR / +++04.09.2009Keinemusik
2.On / Talking Days18.11.2009Front Room
3.Bleed / Berki
& Fischer & Kleber
17.12.2009Souvenir
4.One Day06.09.2010Keinemusik
5.Workparty Two EP
(86 / Meggy Desire / Blank Sheets / Empire State)
& Adam Port & Rampa & David Mayer
15.07.2011Keinemusik
6.Red Flag / Clamb
(repress)
10.01.2012Saved
7.Matters & Ashes EP
(Matters / Ashes)
26.04.2012Saved
8.Broken Toy / Enemy
&NR & Rampa
19.02.2013Keinemusik
9.Blitz EP
(Blitz / Number 9)
30.10.2013Saved
10.Saved 100 Sampler 2 EP
(Reaching (Joris Voorn rework) / Matters (Mark Fanciulli remix) / Getting Lost (Just Be In The Music mix) / Everyday Weekend)
& Philip Bader & Lauren Lane & Steve Mac
05.03.2014Saved
11.Collection D Part 1 EP
(Blitz (Rampa & ReYou aka RAR remix) / La Negra Cimba (dub mix) / Don't Say Back)
& Dennis Cruz & Yamil & Macromism
05.11.2014Saved
12.Spoken For / Taste Like
& NR& & Rampa & Nomi Ruiz
12.02.2016Keinemusik
13.One on One EP
(One On One / Cape Coast / One On One (Fink Mix))
26.08.2016Keinemusik