UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. listopadu 2021          Celkem: 364 635 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Filmy Ocenění Linky Různé Reference
30 SECONDS TO MARS

Sestava (2018):

Jared Leto - voc,g
Shannon Leto - ds

30 SECONDS TO MARS (photo)
 

Bývalí členové:

Tomo Milicevic (g, 2003-6/18); Matt Wachter (bg, cca 3/05)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.30 Seconds To Mars13.08.2002Immortal/Virgin 107
2.A Beautiful Lie
produkce: Josh Abraham
30.08.2005Virgin38 44
3.This Is War
produkce: Flood
07.12.2009Virgin15 19
4.Love Lust Faith + Dreams
produkce: Jared Leto/Steve Lillywhite
21.05.2013Virgin5 6
5.America06.04.2018Interscope4 2

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Attack2005 Virgin
2.The Kill (Bury Me)7/2006 Immortal/Virgin 65
3.From Yesterday1/2007 Immortal/Virgin 76
4.Mars Attack19.02.2007
5.The Kill / Attack (live at Cbgb, July 2006)07.05.2007EMI57
6.The Kill (Rebirth)9/2007 Virgin28
7.From Yesterday / The Kill (Radio 1 live version)
CD + Stronger (Radio 1 live version)
04.02.2008Virgin37
8.A Beautiful Life2/2008
9.Kings And Queens10/2009 Virgin28 82
Kings & Queens / Night Of The Hunter (Static Revenger remix)26.11.2009Virgin
10.Hurricane12/2009 Virgin
11.This Is War12/2009 51 72
12.Happier22.02.2010
13.Closer To The Edge6/2010 Virgin44 99
14.Hurricane 2.011/2010 Virgin
15.Bad Romance11/2010 Virgin
16.Stronger11/2010 Virgin
17.MTV Unplugged EP8/2011 Virgin 76
18.Up In The Air19.03.2013Polydor45
19.Conquistador5/2013 Polydor
20.City Of Angels5/2013 Polydor
21.Do Or Die09.09.2013
Do Or Die (Remix)
& Afrojack
5/2014 Island
22.City of Angels01.07.2014Virgin
23.Stay01.07.2014Virgin
24.Walk On Water8/2017 Interscope87
25.Dangerous Night25.01.2018

Filmy:

1. My So Called Life (role Jared Leto)
2. Panic Room (role Jared Leto)
3. Alexander (role Jared Leto)
4. Dallas Buyers Club (2013, role Jared Leto)
5. Artifact (5.12.2013, dokument)
6. Camp Mars: The Concert Film (9.10.2016)
7. House of Gucci (24.11.2021, role Jared Leto, r. Ridley Scott)

Ocenění:

2008 MTV European Music Awards

- Rock Out
- Video Star ("A Beautiful Lie")
2010 MTV Video Music Awards - Best Rock Video ("Kings And Queens")
2010 MTV European Music Awards - Best Rock
2011 MTV Europe Music Awards
- Best Alternative
- Best World Stage Performance
2013 MTV Video Music Awards - Best Rock Video ("Up In The Air")
2013 MTV Europe Music Awards - Best Alternative
2014 MTV Europe Music Awards - Best Alternative
2017 MTV Europe Music Awards - Best Alternative

WWW Linky:

http://www.thirtysecondstomars.com

Různé:

Jared Leto:

Ocenění:

2012 NME Awards - Hottest Male
2014 Academy Awards (Oscars) - Best Supporting Actor ("Dallas Buyers Club")

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20074 57Recenzerecenze LP
20077 75Liverecenze koncertu
200911 75Record - Nemine nás
200912 6Rock & Top - News
20102 26interview
20101 59Recenze CDrecenze LP