UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. listopadu 2021          Celkem: 364 635 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 30.11.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
YOUNG Jimmy
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 21.09.1923
YOUNG Jimmy (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Too Young24.09.2002Empress
2.I'll Sing to You21.11.2006ASV/Living Era
3.Unchained Melody16.04.2007

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Faith Can Move Mountains12/1952 11 91
2.Eternally8/1953 8
3.Unchained Melody4/1955 1
4.The Man From Laramie9/1955 Decca1
5.Someone On Your Mind12/1955 13
6.Chain Gang2/1956 Decca9
7.Wayward Wind6/1956 27
8.Rich Man Poor Man6/1956 25
9.More9/1956 Decca5
10.Round And Round4/1957 30
11.Miss You9/1963 15
12.Unchained Melody3/1964 43
13.Only You / It's A Strange World03.06.1966Columbia
14.Half A World Away03.12.1966Columbia

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1966003.06.19664Singlesrecenze SP