UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. listopadu 2021          Celkem: 364 635 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.12.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Singly
THE VAGRANT

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Time / Eastern Bliss24.11.1997Fuze/Rough Trade
2.Stealths / The Rip19.01.1998Fuze
3.Gridlock / Space Boogie01.06.1998Fuze
4.Orbiter / Hydro19.10.1998Fuze
5.Stealth 2 / Twister10.05.1999Fuze
6.Dark Harmonix / Manta Ray13.12.1999Fuze
7.Time (Matrix remix) / Orbiter (Technical Itch remix)13.03.2000Fuze
8.Segments / Imposter03.04.2000Fuze
9.Nebula / Singularity17.07.2000Fuze
10.Universal Grooves EP
(Temperament / 7 Bars (remix) / Missing Pieces / Access)
15.01.2001Fuze
11.Bomb Squad / Freefall29.10.2001Fuze
12.Fleabite / Phases03.02.2003Fuze